در حالی که رژیم صهیونیستی هر روز کنترل خود بر مناطق بیشتری از سوریه را می‌گستراند و طرح‌های تجزیه طلبانه‌ای برای این کشور در سر می‌پروراند به تازگی اعلام کرده که سوریه باید همانند اردن برده گوش به فرمان تل‌آویو باشد.

اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «سوریه باید مثل اردن به تل‌آویو وابسته باشد همانطور که ما می‌توانیم پادشاه اردن را شب از تخت خوابش برای اجرای دستوراتمان بیدار کنیم، دمشق هم باید کاملا تحت سیطره اسرائیل باشد». این بخشی از سخنان روز شنبه «بوعاز بیسموت» رئیس کمیته امنیت کنست رژیم صهیونیستی درباره وضعیتی که سوریه باید پس از سقوط بشار اسد داشته باشد، است.

پس از آنکه نظام سابق سوریه در اندک زمانی با فروپاشی مواجه شد،‌ رژیم صهیونیستی در سایه ضعف و وابستگی شورشیان حاکم بر سوریه، تمامی زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی این کشور را طی چند روز بمباران و نابود کرد و تأکید کرد که اجازه نمی‌دهد این کشور بتواند توانایی نظامی خود را بازیابد.

رئیس کمیته امنیت کنست رژیم صهیونیستی در ادامه سخنانش تأکید کرد که «حاکمیت جدید سوریه باید همانند اردن، خلع سلاح بوده» و موساد مسئول از بین بردن هر فرد یا مجموعه‌ای در سوریه خواهد بود که به دنبال اقدام علیه اسرائیل باشد.

کد خبر 931223
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    32 15
    اسد 12 سال پیش می‌رفت اینجوری نمیشد
  • IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    25 3
    باید این پادشاه از خجالت بمیرد
  • IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    9 12
    خاک توی سر این پادشاه اردن.اون زمان ایران هم پهلوی نوکر حلقه بگوش این اسرائیل آمریکا بود الان جاش داده به عربستان اردن .بدبختها حقیر
  • Zahrasaadat IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    7 4
    #مرگ بر اسرائیل صهیونیست غاصب کودک کش نسل کش جنایتکار یهودی صفت.
  • سیامک قاسمی IR ۰۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    9 5
    بایادونام خدا.هموطنان سوریه ازنداشتن وحدت به این روزافتاد.پس زیرسایه رهبری وتوکل برخدا باپندامام خمینی بروحدت بیشتر.لبیک یامهدی.
  • علی صفی US ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    14 5
    این قدرت اسرائیل نبوده است این خيانت عراب و ترک ها به سوریه بوده است
  • مهندس عثمان قادری IR ۲۱:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    0 1
    رژیم نکبت اسرائیل در یک کلمه زنازاده است ؟ تمام ؟
  • حقیقت IR ۰۷:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    0 0
    قابل توجه کسانی که میگفتندسوریه آزادشدهنوزحالا شده غلام حلقه به گوش اسرائیل دولت ترکیه چه خدمتی به اربابش کردخاک برسرشان اسم مسلمان روخودشان نگذارند